v3.2

Architectuur

 

Als binnenhuis-architect houd ik me bezig met alle aspecten van het interieur. Ruime indeling, vorm, kleur, licht (zowel kunst- als daglicht) en materialen. Het is belangrijk goed te luisteren naar de ideeën en wensen van de klant en deze vertalen naar een passend voorstel.
De ruimte moet immers een combinatie worden van functionaliteit en vormgeving, en boven alles een plaats waar de klant zich prettig voelt.

Door creativiteit en een gedegen materiaalkennis kan ik een ontwerp voor u maken dat bij standaardwerk niet mogelijk is. Naast het ontwerp regel ik ook de complete uitvoering van uw interieurplan. Bouw en installatie doe ik niet altijd zelf. Hiervoor werk ik samen met enkele goede en betrouwbare vakmensen (metselaar, stucadoor, electricien, etc.). Mensen waar ik van op aan kan en waarvan ik uit ervaring weet dat ze goed werk leveren.

Het grootste voordeel bij Reep Interieur? De meubels worden in mijn eigen werkplaats gemaakt. Als ik iets ontwerp weet ik al hoe het gemaakt moet worden en als ik iets maak weet ik hoe u het bedoeld hebt.

Voor creatieve woonideeën, oog voor detail en een perfecte begeleiding van iedere woonwens is Reep Interieur u graag van dienst …

 

 

 

                   
Ingekleurd huisaanzicht Ingekleurd keukenontwerp Ingekleurd keukenontwerp