v3.2

Interieur

 

  • Algemeen
  • Kasten
  • Keukens
  • Meubels
  • Verbouwing
  • Vloeren
  • Diversen

Als we het over interieur hebben dan praten we over het inwendige van een gebouw, huis, vertrek of voertuig. Welk gebouw? Welk vertrek? Dat kan van alles zijn. Een woning, een kantoorgebouw, een winkel, een fabriekshal? Of als we het kleiner gaan zoeken: een keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer of een ontvangstruimte of kantoorruimte.

Als binnenhuis-architect maak ik het ontwerp in overleg en naar de wensen van de klant. Als interieur-bouwer zorg ik dat het ontwerp verwezenlijkt wordt naar de mogelijkheden en beperkingen van de ruimte. Soms is het simpel: een kast maken en plaatsen, een nieuwe deur. Vaak is het wat meer werk: een kastenwand of een hele keuken. En soms moet er een tussenwandje voor uitgebroken worden of moet de hele ruimte ervoor aangepast worden.

Voor vrijwel alles is een oplossing.  Soms met een kleine of anders  met een grote aanpassing zijn bijna al uw woonwensen te realiseren.

Reep interieur probeert dan ook een zo passend mogelijke oplossing te vinden waarbij zo veel mogelijk van uw ideeën gerealiseerd kunnen worden.

De foto's op deze tabbladen zijn een kleine greep uit onze werken.

   
                   
       
     
     
     
     
     
                   

Kasten zijn er in verschillende soorten en maten, allemaal met verschillende doeleinden:
- slaapkamerkasten voor de kleding
- kantoorkasten of ladenkasten voor specifiek kantoorgebruik
- zolderkasten voor het opbergen van spullen
- vitrinekasten om iets uit te stallen, zowel privé als professioneel.

Allemaal hebben ze hun eigen specifieke doel. Daarom is het belangrijk dat er met aandacht wordt gekeken naar de functionaliteit, veelzijdigheid en uiterlijk van uw kast.

   
                   
Bureau met kast    
 
   
 
 
             
                   

Het is niet alleen belangrijk dat je keuken er leuk uit ziet, het is net zo belangrijk dat het functioneel is. Daarom zoeken we de perfecte mix tussen functionaliteit en uitstraling.

Er is een keuken voor ieder budget, dankzij de ruime keuze aan materialen en apparatuur. Doordat de keuken volledig in eigen werkplaats wordt gemaakt is het altijd maatwerk en zijn alle maten en details zelf te bepalen.

   
                   
 
 
   
   
             
           
                   

Het begrip meubels is natuurlijk heel breed. Dat kan gaan van een tv-, badkamer-, of garderobemeubel tot een plantenzuil, salontafeltje of zwevende planken in de woonkamer.

Alles wordt op maat gemaakt wat resulteert in een functioneel meubel, geheel samengesteld naar de wens van de klant.

   
                   
   
 
   
 
 
 
           
           
             
             
                   

Een verbouwing kan gaan van een woonkamer voorzien van stucwerk, nieuwe plafonds, een nieuw verlichtingsplan een andere vloer en wat nieuwe meubels, tot een hele onderverdieping of zelfs een heel huis van binnen een opfrisbeurt geven. Hier komt altijd veel bij kijken, hoe groot of hoe klein de verbouwing ook is.

Het is dan ook fijn om alle wensen en mogelijkheden even op een rij te kunnen zetten en niet tijdens of na de verbouwing voor verassingen komen te staan. Wij regelen indien gewenst dan ook zo'n hele verbouwing. Eén aanspreekpunt, één partij die ervoor zorgt dat alles op een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk overlast gebeurt.

   
                   
     
     
     
                   

Vloeren zijn er in verschillende producten met verschillende afwerkingen en structuren. Het is daarom moeilijk welke vloer te kiezen voor uw woning.

Allereerst is het belangrijk te kijken wat voor een ruimte het is en waarvoor deze gebruikt wordt. Daarnaast moet het passen bij uw interieur en voldoen aan uw woonwensen.

Het is dan ook fijn om de verschillende vloeren te kunnen zien en voelen. Daarvoor hebben we stalen om bij u thuis te bekijken, zodat u een stukje vloer kunt zien in uw eigen omgeving met het licht zoals dat bij de nieuwe vloer ook zal zijn.

 

   
                   
 
   
   
     
     
     
                   

Veel interieurwerk betreft het maken van kasten en meubels, het plaatsen van keukens en het leggen van vloeren of het doen van verbouwingen. Dat laatste meestal voor een enkele ruimte.

Daarnaast zijn er tal van klussen waar je misschien niet zo direct aan denkt:
- de trap renoveren want die vloerbedekking krijg je toch nooit meer schoon (maar ja, die eraf halen ...)
- een paar legplanken in de kamer voor uw boeken
- een speelgoedkist voor de kinderen, want opruimen: ho maar ...
- toch maar eens een nieuwe voordeur of keukendeur
- ... en die lelijke verwarmingsradiator was u toch ook al jaren zat

Ook voor dat soort zaken en nog veel meer ... kunt u bij ons terecht.